logo-image

HELA KÖK - RENOVERING - KOMPLETTERING

Nytt kök på Gymnastikgatan.

När paret som bor i den här luftiga och högt belägna lägenheten flyttade hit från sin villa, visste de precis vad de ville ha, vilka funktioner och detaljer i köket som var viktiga att få plats med och vilka lösningar som bäst löste det praktiska i vardagen. De hade starka idéer om precis hur de ville ha det och vi lyckades få till en del okonventionella lösningar som gjorde att de blev riktigt nöjda. Till exempel de högt placerade vitvarorna där även diskmaskinen är upplyft till en användarvänlig höjd så att man inte behöver böja sig så mycket när disken ska plockas ur eller i. Under diskmaskinen blev då plats för en praktisk låda, och ovanpå gjorde vi en upphöjd bänkyta som rymmer lite prydnadssaker och ger köket karaktär.

Några andra smarta detaljer är den utdragbara köksfläkten i slimmad design men hela 90 cm bred, i borstad aluminium och den praktiska ugnen som vi placerade i bekväm arbetshöjd med sidohängd lucka. Den är dessutom självrengörande med den nya värmetekniken pyrolys. Underbart!

Kökets ljusa och tidlösa atmosfär utgörs av låd- och luckfronterna DUVED i MDF, målad i kulören 0502-Y (varmvit). Till detta valde kunden en exklusiv granitskiva, den polerade BIANCO SARDO
Ovanför diskbänken skyddar en kakelboard, en lättskött, lättmonterad och modern imitation av ett liggande kakel i varmgrå ton.

Och till sist bidrar den fantastiska utsikten över Norrköpings takåsar och Kolmården i fonden till den härliga känslan i det här köket... men den levererade inte vi på Korg & Möbler! :-)

 
 • Välkommen

  Välkommen till
  KÖK I NORRKÖPING
  www.kokinorrkoping.se

  DU HITTAR OSS PÅ:

  /logo-kok-i-norrkoping-rent-original-mellanbla.jpg
  Koppargatan 18
  602 23 Norrköping
  Tel. 011-10 44 85
  Tel. 0703-50 96 01 (Mattias Kleist)

Nyhetsbrev

Nu utökade öppettider!
- NU ÄVEN SÖNDAGSÖPPET!

/vit-carrara-2024-l.jpg

VÅRKAMPANJ!

Vi bjuder på en bänkskiva till ert nyt kök!

Klicka här och läs mer!

 


Länkar

 • Facebook