logo-image

HELA KÖK - RENOVERING - KOMPLETTERING

Om oss

Att köpa nytt kök eller att renovera köket man har, är något av det viktigaste (och mest påfrestande) man kan göra i sitt hem. Allt måste ju fungera, det måste gå fort och det måste bli bra! För vi kan ju inte bo i ett hus utan kök, och köket är ju ofta den största investeringen i ett hus. Med all rätt, för det är ju också det rum i huset vi spenderar mest tid i!
Vår filosofi är att Du som kund ska ha närhet och tillit till oss som Din leverantör.
Du har hela tiden kontakt med oss och vet hur allt går med beställningar och tidplaner.
Du kan lita på att vi gör vårt allra bästa för att Du ska bli helt nöjd!

Stefan Kleist och hans fru startade Korg och Möbler redan 1986. I början av år 2020 avvecklade vi möbelaffären och öppnade vår köksbutik på Koppargatan 18 i Ingelstadsområdet. Sonen Mattias Kleist är nu med i företaget och är den som har främsta ansvaret för vår köksinriktning. Vi är väldigt stolta över att nästa generation nu kommer in och hjälper oss satsa inför framtiden!
Vi vill vara ett privat alternativ för Dig som söker ett kökssortiment utanför de stora kedjornas, med helentreprenad som tar dig från idé till färdigt kök med en enda leverantör!

KÖK
Vi erbjuder ett unikt koncept med specialanpassade kök från Storsjökök i Östersund, efter just Ditt behov. Välj här på stommar, luckor, knoppar, beslag och alla olika funktioner som Du vill ha i Ditt kök! Vi tar mått, skissar och levererar allt, från en detalj i köket upp till helt komplett och färdigt kök. Vi erbjuder också bänkskivor från andra svenska leverantörer, sten och laminat liksom andra moderna material, med fullständig flexibilitet och möjlighet till specialanpassningar. Tillverkat med högsta kvalitet i Sverige!

Välkommen att besöka oss i vår nya köksutställning!

 • Välkommen

  Välkommen till
  KÖK I NORRKÖPING
  www.kokinorrkoping.se

  DU HITTAR OSS PÅ:

  /logo-kok-i-norrkoping-rent-original-mellanbla.jpg
  Koppargatan 18
  602 23 Norrköping
  Tel. 011-10 44 85
  Tel. 0703-50 96 01 (Mattias Kleist)

Nyhetsbrev

Nu utökade öppettider!
- NU ÄVEN SÖNDAGSÖPPET!

/vit-carrara-2024-l.jpg

VÅRKAMPANJ!

Vi bjuder på en bänkskiva till ert nyt kök!

Klicka här och läs mer!

 


Länkar

 • Facebook