HELA KÖK - RENOVERING - KOMPLETTERING

Om oss

Att köpa nytt kök eller att renovera köket man har, är något av det viktigaste (och mest påfrestande) man kan göra i sitt hem. Allt måste ju fungera, det måste gå fort och det måste bli bra! För vi kan ju inte bo i ett hus utan kök, och köket är ju ofta den största investeringen i ett hus. Med all rätt, för det är ju också det rum i huset vi spenderar mest tid i!
Vår filosofi är att Du som kund ska ha närhet och tillit till oss som Din leverantör.
Du har hela tiden kontakt med oss och vet hur allt går med beställningar och tidplaner.
Du kan lita på att vi gör vårt allra bästa för att Du ska bli helt nöjd!

Korg och Möbler är en komplett inredningsbutik som har legat på Hospitalsgatan 12 i Norrköpings gamla stadsdel sedan nästan 20 år, men nu packar vi ihop och till nyår flyttar vi verksamheten till Ingelsta på Koppargatan 18 (bredvid City Key). Där kommer vi att öppna ett nytt, fräscht showroom för våra kök!

Vi - Ulla och Stefan Kleist - startade firman redan 1986 och etablerade butiken först nere vid hamnen i det blå huset. Vår son Mattias Kleist är nu med i företaget och är den som har främsta ansvaret för vår köksavdelning. Vi är väldigt stolta över att nästa generation nu kommer in och hjälper oss satsa inför framtiden!
Vi vill vara ett privat alternativ för Dig som söker ett sortiment utanför de stora kedjornas!

Här är ett axplock av vad Du finner i vår butik:

KÖK
Vi erbjuder ett unikt koncept med specialanpassade kök från Storsjökök i Östersund, efter just Ditt behov. Välj här på stommar, luckor, knoppar, beslag och alla olika funktioner som Du vill ha i Ditt kök! Vi tar mått, skissar och levererar allt, från en detalj i köket upp till helt komplett och färdigt kök. Vi erbjuder också bänkskivor från andra svenska leverantörer, sten och laminat liksom andra moderna material, med fullständig flexibilitet och möjlighet till specialanpassningar. Tillverkat med högsta kvalitet i Sverige!

MÖBLER
Vi visar och säljer stoppmöbler, det vill säga soffor och fåtöljer och har ett stort utbud på just detta.
Vi har också många soffbord i olika storlekar och stilar.
Matbord och matgrupper finns också att välja på, precis som ett brett utbud av vad vi kallar "småmöbler", det vill säga sådana där behändiga små byråar, skåp och bord som man ibland behöver komplettera med.
Och vitrinskåp och hyllor har vi också!

KORG OCH ROTTING
Hela tiden sedan starten 1986 har korg och rotting varit vår specialitet. Rotting är ett fantastiskt material till möbler, liksom hårt och mjukt på en gång. Och korg är härligt i allt från torgkorgar till förvaringskorgar, lätt och hållbart och framför allt tidlöst!

MATTOR
I vår generösa mattavdelning finns ett brett sortiment av alla de praktiska och stilfulla mattor som behövs i ett hem. Här hittar Du ullmattor, Wiltonmattor, röllakan, gångmattor, hallmattor, badrumsmattor, plastmattor och mycket mer!

Välkommen att besöka oss i vår stora härliga butik!

 portratt-stefan.jpg  portratt-mattias.jpg  portratt-ulla.jpg
Stefan Kleist, vd.    
Tel. 0702-78 88 68
Mattias Kleist, kök         
Tel. 0703-50 96 01
Ulla Kleist, butik          
Tel. 011-10 44 85