logo-image

HELA KÖK - RENOVERING - KOMPLETTERING

Bloggsparat

 

_________________________________________________-

2023-08-30

Kom och möt oss i vår köksbutik nu i helgen!
Fredag - lördag - söndag kl 11 - 15
är det Jubileumsdagar!

/img_1880.jpgTänk vad tiden går! Nu har vi varit på plats på Ingelsta i över tre år! Vi trivs alldeles förträffligt i vår rymliga och bra köksbutik och har mycket att visa dig. 

Den 1-3 september firar vi lite extra med bra deals, överraskningar och lite extra bra öppettider.

Passa på och kom förbi och prata kök med oss!

Välkommen!

_____________________________________________________

2023-02-24

/matte-skapsdorr.jpgTänk vad tiden går! Nu i dagarna har vi 3-årsjubileum i vår fräscha köksbutik på Koppargatan 18.

Vi fortsätter att fira med våra kunder!
Vi ger dig 30% rabatt på våra luckmodeller hela mars också!

Nya luckor och lådfronter är ett enkelt och effektivt sätt att omvandla ditt kök till någonting helt nytt - magiskt & enkelt! Vi har mängder med luckmodeller att välja bland och pricken över i blir såklart ditt alldeles egna val av knoppar och handtag!

/bjork-bjork-dubbel-nt.jpgKom igång - vi hjälper dig hela vägen!

 

 

________________________________________________________

2022-10-06

/img_1937.jpgNu startar vår spännande höstkampanj!

Höstens stora kampanj pågår till den sista oktober och ger dig möjlighet att välja bland många olika lyxiga tillbehör till ditt nya kök. Beställ ditt kök (för ett värde över 80 000 kr) så får du välja extra tillbehör för ett värde av 20 000 kr!

Det kan vara tillbehör som exempelvis kaffebryggare, vinkyl, "untouch"-kran, automatisk lådutskutande mekanism eller bestickinsats och annan inredning till lådor och skåp.

VÄLKOMMEN!

_____________________________________________________

2022-06-12

/img_2744.jpgNu kan ni göra ett lyft i köket!
Byt ut allt utom skåpstommarna. Under kampanjen lämnar vi 20% på allt material!

Planera och se över ditt kök under sommarmånaderna. Du har fram t o m 31 augusti 2022 på dig att kontakta oss så vi kan hjälpa dig att lyfta ditt gamla kök till rena drömköket! Vi ger dig 20% rabatt på alla materialkostnader, såsom luckor, skåpsfronter, bänkskivor, blandare, stänkskydd och skåpsinredning, knoppar och handtag (gäller ej vitvaror). Vi kommer ut till dig, mäter, skissar och ger dig en kostnadsfri offert!

Tveka inte - du kommer inte att ångra dig!

_________________________________________________

2022-07-23

/tre-luckor-woodrich.jpgPassa på nu under sista semesterveckorna och fräscha till ditt kök!

Vår sommarkampanj fortsätter till sista augusti och ger dig 20% rabatt på valfri lucka och skåpsfront.
Behåll själva skåpsstommarna och byt bara ut fronterna - och du får ett nytt kök! Enklare kan det inte bli att få som ett helt nytt kök!

________________________________________

2021-11-29

/flygblad-kok-hosten-2021-a4-orange.jpgÅret går mot sitt slut och vi vill såklart spurta ända in i kaklet!

Passa på att beställa ditt nya kök hos oss före den 30/12, så kan du använda din rabattkupong och få hela 20.000 kr i lägre pris! Vi hjälper dig hela vägen från idé till färdigt kök. Ja, alla kanske inte vet att vi kan hjälpa till med fler utrymmen i ditt hem, nu när du äntligen gör om köket. Kanske även badrum och tvättstuga behöver ett lyft?

Utnyttja vår generösa rabatt när du beställer ditt kök (värde minst 120 000 kr), så kommer vi överens om när under våren 2022 vi installerar det.

Klicka på bilden här bredvid och skriv ut, eller visa upp i din mobil när du kommer till oss! Vi publicerar den dessutom flera gånger i NT fram till nyår.

________________________________________

2021-04-25

/kok-i-norrkoping-nt-2021-04-24-8-moduler-gratis-blandare-ok-icc-2.jpgJust nu erbjuder vi er som vill skaffa nytt kök ett förmånligt gåvopaket bestående av valfri diskho och blandare/kran till ett värde av ca 12.000 kr om ni beställer ert nya kök hos oss före Pingst (21/5). Vi hjälper er hela vägen fram tills att ert nya kök är installerat och klart, och självklart bjuder vi på ett kostnadsfritt hembesök och en offert som inkluderar en skiss på hur ert nya kök skulle kunna se ut när det blir klart. I vår utställingsbutik har vi mängder av provmaterial att titta och känna på. Vi stöttar dig och ger dig goda råd.

Med oss på Kök i Norrköping är du trygg i ditt köks-köp!

_______________________________________

2021-03-28

/kok-i-norrkoping-nt-2021-03-27-8-moduler-varkampanj-3.jpgByt luckor eller hela köket!

Nu pågår vår stora luckbytarkampanj och vi ger dig generös rabatt på monteringskostnaden. Har du dessutom möjlighet att dra av för ROT-avdrag, blir kostnaden såklart ännu mer förmånlig för dig. Så passa på! Det är ju inte alltid man behöver byta ut allt i ett kök för att fräscha upp det, det kan göra underverk att bara byta luckor och lådfronter! I vår butik finner du massor av prover på olika färger, former och kvalitéer för ditt nya kök! Vi har dessutom mycket smarta inredningslösningar som underlättar din vardag.
Kampanjen pågår fram t o m 24/4 2021.

Välkommen in till oss och prata kök!

_______________________________________

2021-02-28

/kok-i-norrkoping-nt-2021-03-05-4-moduler-kampanj-bankskivor.jpgJa, vilket startår vi fick efter flytten från Hospitalsgatan hit till Koppargatan. Inte trodde vi att vi skulle behöva uppleva en pandemi strax efter nyöppningen. Men peppar, peppar, allt har gått bra och vi har kunnat fortsätta leverera högkvalitativa, svensktillverkade Storsjökök hela tiden. Tack alla kunder!

Nu firar vi 1 år med en KAMPANJ som ger dig 30% rabatt på valfri bänkskiva vid köp av nytt kök från oss. Det finns massor att välja på; granit, laminat, mörkt eller ljust. Passa på före 27 mars!

Välkommen in och kolla!

______________________________________

2020-12-30

Vi önskar alla våra gamla och nya kunder ett riktigt Gott Nytt År 2021!

/faviken-2-fg-cut.jpgHär på Kök i Norrköping startade året 2020 med en flytt av företaget från Hospitalsgatan hit till Koppargatan och just när vi slog upp porten till vår nya utställningsbutik, slog Coronan till i världen. Det innebar svårigheter och personlig sorg för oss på Kök i Norrköping, precis som för så många andra, så visst har det gångna året varit turbulent på många vis.
Året som gått har såklart inneburit mycket omställningar och sorg, men nu blickar vi framåt mot ett år med öppenhet och nytänkande!
Kanske dags för ett nytt kök till exempel?
Som alltid, vi hälsar dig varmt välkommen in till oss på Koppargatan 18 för att prata kök!

____________________________________________

2020-11-27

/duved-kyl-img_1951-nt.jpgVi lägger in en slutspurt nu i slutet av året och ger dig som går i kökstankar ett finfint erbjudande! Detta erbjudandet innebär att om du kommer in och beställer ett nytt kök innan nyårsklockorna klämtar, så bjuder vi på alla vitvaror till ditt nya kök för endast 10.000 kr!

/faviken-flakt-img_1922-nt.jpgDu får välja själv vad du vill ha; spishäll, mikro, kyl & frys, fläkt och diskmaskin, ja, DU bestämmer hur ditt kök ska se ut, vi gör anpassningarna. 

Erbjudandet innebär alltså att du bara betalar 10.000 kr för ALLA vitvaror sammanlagt, om vi får leverera ditt nya kök! Leveransen kommer att ske tidigast under första kvartalet 2021.

/kok-i-norrkoping-nt-2020-11-25-8-moduler-bestall-fore-nyar2.jpgSå skriv in ett besök hos oss på Kök i Norrköping i din julkalender! Det kommer du aldrig att ångra!

____________________________________

2020-07-27

/kok-i-norrkoping-nt-2020-07-24-8-moduler-hostens-basta-kok-b-webb.jpgDet viktigaste vi vet är att just DU blir helt nöjd med ditt nya kök! Att skapa ett kök som är perfekt skapat efter dina önskemål är precis det vi jobbar för!

Våra kök från svenska STORSJÖKÖK kan vi tillverkas precis efter hur du vill ha det och de mått som gäller i just ditt kök. Vi designar varje kök individuellt och visar dig en digital skiss på hur det kommer att bli innan du bestämmer dig. Därefter görs det sista anpassningarna av våra duktiga snickare direkt på plats.

Vi kan också erbjuda kompletteringar, stora som små. Eller varför inte prova att fräscha upp köket genom att byta ut luckor och lådfronter? Det blir som ett helt nytt kök - till en mycket rimlig kostnad!

Varmt välkommen in och prata kök med oss!

 

 

______________________________________

2020-07-13

/kok-i-norrkoping-nt-2020-07-14-semestertankar-1-webb.jpgNu är vi tillbaka efter ett par veckors härlig familjesemester! Vi hoppas att ni njuter av ledighet och semester fortfarande därute i sommarsverige!?

Kanske gror nu tankarna på att det är dags att förnya köket därhemma? När man är ledig och hinner planera, passar det kanske bra att dra igång sitt köksbytarprojekt?

Nu har vi öppet resten av sommaren här på KÖK I NORRKÖPING! Välkommen in till oss och prata kök!

_________________________________________

2020-06-27

/kok-i-norrkoping-nt-2020-06-25-semesterstangt.jpgSom ni kanske vet är vi ju stolta över att Kök i Norrköping är ett riktigt familjeföretag! Så nu åker vi på familjesemester! Vi stänger vår visningsbutik från och med måndagen 29 juni och öppnar igen måndagen den 13 juli, stängt vecka 27 och 28, alltså.

Under lediga dagar, när man bara slösurfar på mobilen eller paddan rekommenderar vi att ni surfar runt ett varv på vår hemsida! Kolla in hur det går till att byta kök, eller varför inte se om vårt konceptkök skulle kunna vara något för just dig? Smidigt och lätt, Kök i Norrköping fixar allt du vill ha hjälp med! 

Och när vi så öppnar igen den 13 juli hälsar vi dig varmt välkommen in till oss för att prata kök för leverans under hösten!

Vi önskar er en riktigt solig och härlig sommar!

______________________________________________

2020-03-27

/kok-i-norrkoping-nt-2020-03-27-koksluckor-6-moduler.jpgNu pågår vårkampanjen på luckor och lådfronter! Kampanjen ger dig gratis valfria knoppar, handtag och gångjärn vid beställning av nya fronter till ditt kök!

Nya luckor och lådfronter är ett enkelt och effektivt sätt att omvandla hela ditt kök till någonting helt nytt - magiskt! Vi har mängder med luckmodeller att välja bland och pricken över i blir såklart ditt alldeles egna val av dessa gratis knoppar och handtag! PASSA PÅ!

Se videon som Matte spelat in!

/mq1.jpg
Facebook

YouTube

_____________________________________________

2020-02-21

/kokskoncept-folder-framsida-bild-1-lager.jpgNu har vi öppnat vår nya köksutställning och -butik på Ingelsta och alla välgångsönskningar och lycka-till-buketter var överväldigande!

Tack alla ni som kom och gjorde vår öppningshelg så lyckad!

Nu ska vi försöka landa i en vanlig vardag igen när allt är nytt och inget är sig likt! Men vad roligt det ska bli! Vi är laddade till tusen med specialerbjudanden nu under premiärveckorna och så lanserar vi ju vårt finfina KÖKSKONCEPT i samband med nyöppningen. Allt monterat & klart till fast pris, med flera val av luckor, färger, bänkskivor och stänkskydd. 

Kom in till oss och kolla!

Välkommen!

_______________________________________

2020-02-14

/kok-i-norrkoping-nt-2020-02-1415-kvartssida-premiar-c.jpg

Nu slår vi upp porten till vår nya köksbutik på Koppargatan 18 i Ingelsta!
På lördag & söndag bjuder vi på bubbel och snittar mellan kl. 11-16. Kom och titta hur vi fått det!
Vi kommer också att presentera ett alldeles nytt kökskoncept. Och så har vi såklart ett öppningserbjudande!
VÄLKOMNA!

______________________________________

2019-12-27

Till nyår stänger vi för gott vår butik på Hopitalsgatan och flyttar in med vårt kökskoncept bredvid City Key ute på Ingelsta på Koppargatan 18.

Vi vill tacka våra trevliga kunder för alla år, först ute i Blå Huset på Sjötullsgatan och sedan alla åren här på Hospitalsgatan!
Vi har haft underbart roligt och känt en sådan stolthet i att få lov att tillhandahålla ett så stort inredningssortiment till våra kunder. Vi kommer att sakna den delen av verksamheten, men vi ser såklart också fram emot att få välkomna er som kökskunder nu till nya lokaler, med vår son Mattias i frontlinjen. Nu kavlar vi upp ärmarna och bygger för framtiden!

/kok-i-norrkoping-korg-o-mobler.jpg

Varmt välkomna att titta in till oss på Koppargatan 18 i början av år 2020!

Ulla & Stefan

_____________________________________

2019-11-28

/korg-o-moblers-nt-2019-11-30-nytt-kok-i-var-19-2.jpgNu i december bjuder vi på halva monteringskostnaden när du beställer ett komplett kök från oss, för leverans i början av 2020. Vi räknar med att du kan ha ditt kök färdigt i slutet av februari eller i mars om du beställer det nu under vår kampanjmånad. Och det kommer alltså monterat och på plats för halva monteringskostnaden (förutsatt att du har ROT-avdrag att utnyttja).

Vi sköter allt runt ditt köksbyte!

När du väljer oss som din köksleverantör står vi för allt det praktiska runt ditt köksbyte! Vi tar mått, vi skissar förslaget, vi river, monterar nytt, vi sätter in vitvaror och kaklar och ser till att rör och el kommer på plats. Du kan med förtroende lämna allt detta jobbiga till oss!

VÄLKOMMEN IN I VÅR BUTIK!

____________________________________

2019-11-08

/korg-o-moblers-nt-2019-11-07-novemberkampanj-18-0.jpgBeställ ditt nya kök under november 2019, så får du en bänkskiva av vacker granit till halva priset!

Vi fixar allt som hör ihop med ditt köksbyte, skiss, måtttagning, montering, vitvaror och alla installationer. Köket kommer från Storsjökök i Östersund - svensktillverkat! Var trygg i ditt köksbyte hos oss!

Köket levereras under början av 2020!

_____________________________________________

2019-08-26

/korg-o-moblers-nt-2019-08-27-kokskampanj-16-1.jpgNu startar vår höstkampanj som innebär att du får 20% på snickerier vid köp av ditt nya kök om du lägger in beställningen till oss före den 31 oktober. Snickerier innebär; stommar, luckor, lådor, bänkskivor (trä el. laminat) samt lister.

Glöm inte heller att du kan få HELA 30% i ROT-avdrag på ALLT arbete med köket.

VÄLKOMMEN IN TILL OSS PÅ KÖK i NORRKÖPING!
Vi hjälper dig att förverkliga dina köksdrömmar.

___________________________________________

2019-08-07

Augusti kommer med skolstart och omstart på jobbet. Nya tankar har grott under den sköna, långa, lata sommaren. Ska vi äntligen ta tag i det där med ett nytt kök?

/korg-o-moblers-nt-2019-08-08-nytt-kok-i-host-15-0.jpgSemestertider är förstås utmärkta tider att smida planer och kanske även att drömma om ett nytt kök medan du ligger och gungar i hängmattan?
Här på KÖK I NORRKÖPING hos korg & möbler står vi redo nu! Vi längtar efter att få träffa dig och börja skissa på att förverkliga ditt drömkök!

Vi tar mått, hjälper dig att planera och ger dig en offert med leveranstid - ALLT DETTA GRATIS!

VÄLKOMMEN IN TILL OSS!

___________________________________________

2019-03-27

/korg-o-moblers-nt-2019-03-27-6-moduler-ny-logga-2.jpgNu är läget helt rätt för alla ni som går i köksbytar-tankar! Passa på att utnyttja förmånliga rabatter på HELA 15% på HELA ditt nya kök!

Att byta kök kan ju innebära allt från att byta alla luckor och lådfronter, till att göra en fullskalig "make over", med målning, rör, avlopp, skåp, luckor, snickerianpassningar och bänkskivor i marmor. Det spelar ingen roll för oss - du får 15% rabatt på alltihop, vad du än vill göra!

TA TILLFÄLLET - KOM IN & PRATA KÖK MED OSS!

_________________________________

2019-03-01

/korg-o-moblers-nt-2019-03-02-nytt-kok-8c.jpgKom in till oss i helgen - vi kör extra köks-öppet på lördag 2 mars mellan kl. 10.00-15.00 och på söndag 3 mars mellan kl. 12.00-15.00.

Hos oss får du friheten att anpassa ditt kök helt efter dina egna önskemål. Våra kök produceras i Östersund i Sverige - Svensktillverkat borgar för bra kvalité!
Vi hjälper dig hela vägen från idé, skiss, offert och fram tills du har ditt nya kök klart. Stort som smått, vi fixat allt!

Det är värt att titta in till oss och jämföra priserna!

...och så bjuder vi givetvis på gratis offert och en kokt med bröd!

_____________________________________________

2019-01-24

/korg-o-moblers-nt-2019-01-17-nytt-ar-nytt-kok.jpgVårljuset börjar skoningslöst titta in genom våra köksfönster nu....

Och ALLA skavanker syns på skåpsluckor och lådkanter igen! Nej, nu är det kanske dags att ta tag i det där med att byta ut köket?

Vi på KÖK I NORRKÖPING står redo att hjälpa dig hela vägen, från idé och tanke - till ditt helt färdiga kök! Vi jobbar med svensktillverkade STORSJÖKÖK från Östersund och garanterar bästa kvalité och flexibilitet i kökslösningarna vi presenterar.

Kom in till oss i butiken KORG & MÖBLER på Hospitalsgatan så hjälper vi dig glatt & gärna!

__________________________________________

2018-11-21

/korg-o-moblers-nt-2018-11-24-praktiska-lador.jpgEtt kök ska inte bara vara snyggt! Faktiskt tycker väl de flesta av oss att det allra viktigaste med ett kök är funktionen? Att lådor och skåp har den inredning som man behöver och att gångjärn, knoppar och handtag funkar som de ska. Annars står man där med ett irriterande vardagsbekymmer!
I våra svensktillverkade kök från Storsjökök i Östersund bygger vi in funktion i varje liten detalj, från de dämpade gångjärnen på lådorna och luckorna, till smarta inredningslösningar som höj- och sänkbara hyllplan och utdragbar strykbräda.

Vi löser de anpassningar du vill ha!
Kom in med dina önskedrömmar till oss! Vi skissar förslag, tar mått och ger dig en offert utan kostnad!

 

_____________________________________________

2018-08-09

/korg-o-moblers-nt-2018-08-10-ordning-i-ladan-1.jpgBlir du också galen på dig själv ibland för att du inte fixar till en bättre lösning i dina lådor? Sorterar upp matverktygen så att de har sin bestämda plats?

Nu har vi lösningen för dig! Planera ditt kök så att funktionen och ordningen kan hållas på topp med våra praktiska inredningslösningar!

Stora eller små projekt, du är varmt välkommen till oss med alla dina kökstankar!

_______________________________________________

2018-08-02

/korg-o-moblers-nt-2018-08-02-byt-bankskiva-6.jpgHär hos oss på Kök i Norrköping anpassar vi ditt kök precis som du vill ha det, exklusivt eller prisvärt, svart eller vitt, funktion med kvalitet!
Veckans fokus riktar vi mot bänkskivor i laminat.

Laminat är kreativ frihet! Hundratals olika varianter av ytor, mönster och kulörer kan kombineras med kantlister och profiler till ett unikt uttryck. Och du kan alltid få matchande stänkpanel i samma utförande! Enhetligt och snyggt!

En hållbar och lättskött bänkskiva i laminat sätter en personlig prägel på ditt kök!

_______________________________________________

2018-07-23

/korg-o-moblers-nt-2018-07-25-byt-bankskiva-5.jpgDen här veckan faller vårt fokus på vår härliga kollektion med massiva träskivor för din köksbänk. Här har vi fixat ett litet bildspel med en massiv träskiva i helstavs ask, hårdvaxad med vitpigment. Lätt, skandinaviskt, stilrent och bara helt....underbart!
Vi har bänkskivor för alla smaker och plånböcker, och matchande stänkskydd, och såklart massor av olika köksskåp. Allt måttanpassat för just ditt kök!
Välkommen in till oss på Hospitalsgatan 12!

Se gärna vårt lilla bildspel på Facebook om massiv ask här under!

_______________________________________________________

2018-07-16

/st001-azul_noche_-4-_granit.jpgAtt byta ut sin bänkskiva i köket kan göra en oändlig skillnad! Bort med den gamla slitna skivan och satsa på en ny fräsch! Vi har massor, massor av olika bänkskivor att välja bland, och vi skär naturligtvis till dem så det passar måtten i ditt kök!

Det finns egentligen fyra olika kvalitetskategorier bland bänkskivorna, laminat, massitv trä, granit/marmor och det nya formgjutna HI-MACS®, som är ett kompositmaterial med oändliga variationsmöjligheter i form och färg. Skarvfria bänkskivor och skulpterade ytor med integrerad diskho är en del av upplevelsen. HI-MACS®kallas också för ”Natural Acrylic Stone”. Ytan är sammetslen och suger inte åt sig smuts eller färg.

Den här veckan fokuserar vi på granit och marmor som är mycket tåliga material och de unika mönstren gör att din bänkskiva blir ensam i sitt slag. Marmor är ett klassiskt stenmaterial i konst och inredning; inte bara för att det är vackert utan också för att det är lättarbetat. Stenen drar inte åt sig smak eller lukt men kan vara känslig för fläckar. Med tiden får marmor en viss patina! 

Välkommen in i vår butik och botanisera bland alla våra bänkskivor!

_____________________________________

2019-01-11

/korg-o-moblers-nt-2018-12-28-kok-gott-nytt-ar.jpgNytt kök 2019? Välkommen till oss!

Vi önskar alla våra kunder, gamla kända och nya blivande, ett riktigt Gott Nytt År!

Vi hoppas av hela vårt hjärta att du är riktigt nöjd med ditt nya kök, och önskar lika hett att vi får lov att hjälpa dig som planerar att byta kök på nya året 2019!

Välkommen till KÖK I NORRKÖPING!

_____________________________________

2018-12-17

/korg-o-moblers-nt-2018-12-14-kok-god-jul.jpgNu vill vi på KÖK I NORRKÖPING önska alla våra kunder, gamla, nya och kommande, en riktigt GOD JUL!

Köket är julens hjärta, det är ju där mycket av julstämningen skapas. Så pyssla om ditt kök, städa, gör fint, koka glögg, baka pepparkakor och fyll ditt kök med alla julens dofter!

Och känner du efter julhelgen att du vill maxa ditt kök ännu mer, eller helt enkelt komma till skott och installera ditt nya kök, är du varmt välkommen till oss!

Vi hjälper dig att förverkliga dina köksdrömmar - bättre än Tomten! 

__________________________________________

2018-09-27

/korg-o-moblers-nt-2018-09-26-halvsida-kok-2.jpgNu drar höstens stora kökskampanj igång och vi vill visa dig att vi på KÖK I NORRKÖPING är ett starkt alternativ när du letar efter ditt nya kök!

Vi ger dig maximal flexibilitet på så sätt att:

 • Du har massor av köksmodeller att välja på.
 • Du kan byta hela köket eller bara byta ut delar av ditt gamla kök.
 • Vi hjälper dig med alla nödvändiga specialanpassningar.
 • Vi har personlig service och lyssnar på dina frågor och önskemål först och främst!

Byta kök.
Nu får du halva priset på en vacker granitskiva till din köksbänk. Det finns inget som är så praktiskt och lättskött som riktig sten på kökets arbetsytor!
Även här ger vi dig ett val, om du hellre vill så kan vi utföra monteringen av dina nya köksskåp för halva priset. Allt detta under förutsättningen att du har ROT-avdrag som du kan utnyttja!

Byta luckor.
Om du hellre vill stanna vid att bara fräscha upp ditt kök med hjälp av nya luckor, ger vi dig nu gratis montering av dessa. Detta under förutsättning att du kan utnyttja ditt ROT-avdrag.

PASSA PÅ! Det kostar inget att jämföra priset! Vi ger dig gratis offert! Välkommen!

_____________________________________

2018-08-11

/korg-o-moblers-nt-2018-08-10-nya-koksluckor-2-1.jpgEtt enkelt sätt att få ett helt nytt kök är att bara byta ut kökluckorna och lådfronterna! Vi har ett enormt sortiment på olika luckor, allt anpassas såklart till just ditt kök! Vi tar måtten, hjälper dig med alla idéer och justeringar och kommer och monterar, inget svårt utan bara kul, skönt och enkelt!

Just nu får du alla handtag och gångjärn på köpet!

Välkommen in i vår butik och prata med oss!

________________________________________

2018-03-14

/nm-2018-03-14-kok.jpgJUST NU HAR VI EN KAMPANJ PÅ NYA KÖK!!!

Vårens kampanj pågår mellan den 19/3-20/5 och innebär att du får 20% rabatt på alla snickerier vid beställning av ditt nya kök*.
Vi har en egen hantverkarkår som hjälper dig hela vägen, från rivning, till golvläggning, till montering av det nya köket, till kakling, till målning, till elarbeten och till rörmokeri med mera, med mera!

Så passa på nu att fräscha upp ditt kök i vår! Vi hjälper dig hela vägen, från planering till färdigt kök! Från en enkel uppfräschning med nya luckor eller smartare inredning i skåpen, till en stor helrenovering med helt nytt kök! 

För du.... Vi gör köket som DU vill ha det!

*Snickerier avser stommar, luckor, lådor, lister samt bänkskivor i laminat eller massivt trä.

___________________________________________

2018-01-17

/nt-2018-01-17-koksluckor-1c.jpgJavisst, januari och februari är mörka, kalla och långtråkiga månader, men nu hjälper vi dig att pigga upp ditt kök!

Att något så enkelt som att byta luckor och lådfronter i köket kan göra så mycket! Helt galet!
Vi på KÖK I NORRKÖPING är specialister på att anpassa och skräddarsy de förändringar du vill göra i ditt kök!

Passa på att beställa nya köksluckor och lådor nu i januari-februari. Leverans fixar vi innan påsk och betala behöver du inte göra förrän till midsommar! 

/matte-skapsdorr.jpgKom in till Mattias så hjälper han till att reda ut dina frågor och funderingar kring din renovering.
Du får dessutom kostnadsfri offert!
Tel. 0703-50 96 01 (Mattias direkt).

Kom ihåg; inga mått är special, ALLT ÄR STANDARD!

Välkommen!

______________________________________

2017-12-28

/nt-2017-11-28.jpgSISTA DAGARNA - PASSA PÅ!

Kanske går du med en molande tanke i ditt huvud att det snart är dags att byta kök? Eller ska du kanske ge din älskade ett drömkök i julklapp....?

Då ska ni passa på nu i december! Vi erbjuder nu en decemberrabatt på  hela 20% på ALLA snickerierna till ert nya kök! Det innebär alltså att varje skåp, lucka och låda blir 20% billigare! 
Vi kommer sedan under januari-mars att leverera ditt kök efter ditt önskemål. Härligt va'?
Du vet väl att vi är totalentreprenörer för ditt nya kök? Vi sköter ALLT, om du vill, från idé till färdigt kök.

Utnyttja nu ledigheten i juldagarna till att skissa och fundera på hur ditt nästa drömkök ska se ut, kom sedan in till oss innan nyår och lägg din order så får du årets finaste rabatt på ditt nya kök! 

/matte-skapsdorr.jpgRing Mattias direkt om du vill diskutera detaljer eller har frågor! Mattias tel: 0703-50 96 01. 

Välkommen!

________________________________________

2017-09-11

/nt-2017-08-11-kok.jpg

PASSA PÅ! NU KÖR VI IGÅNG HÖSTENS STORA KÖKS-KAMPANJ!

Välkommen in till oss på Korg & Möbler och beställ ditt nya kök nu i höst! Nu ger vi dig som beställer köksinredning för minst 50.000 kr ett val på tre mycket förmånliga värdecheckar!

Antingen kan du ta MÖBELCHECKEN och få köpa möbler ur vårt stora möbelsortiment för 15.000 kr!

Eller så väljer du GRANITCHECKEN och får en fin granitskiva för ett värde av 12.000 kr till ditt nya kök.

Eller så väljer du slutligen att ta MONTERINGSCHECKEN som ger dig fri montering av ditt kök på ett värde upp till 10.000 kr!

/matte-skapsdorr.jpgMattias Kleist hjälper dig med allt, hela vägen från idé, till färdigt kök!

PLATTA PAKET ELLER HELT FÄRDIGT KÖK - VALET ÄR DITT!

Erbjudandet gäller för dig som beställer ett kök för minst 50 000 kr hos oss före den 31 oktober 2017 och värdechecken kan användas fram till och med årets slut.

_____________________________

2017-05-10

/nt-2017-05-10-kok.jpg

KÖKSKAMPANJ I MAJ 2017!

Om du vill skapa ett nytt kök, utan att byta hela köket, byt då luckor och lådfronter.
Under maj månad erbjuder vi GRATIS MONTERING vid köp av nya luckor.

Det går även bra att byta bänkskivor, kakel, vitvaror hos oss.

Vill du riva ut hela köket så går det också bra. Vi hjälper till med hela entreprenaden!

Oavsett hur mycket eller litet du vill ha hjälp med så är du hjärtligt välkommen in till oss för EN KOSTNADSFRI OFFERT.

Vid frågor/tidsbokning är du varmt välkommen att kontakta:
Mattias Kleist tel. 0703-509601

_______________________________

2017-03-01

Vid köp av köksinredning, från 40 000 kr (oavsett luckbyte eller komplett kök) ingår:
- Valfria handtag.
- Dämpade gångjärn och lådor.
- Bänkskivor (laminat, vid annat material utgår ett tillägg efter ök).
- Fraktkostnad.

Genomsnittligt värde på ovanstående är ca 15 000 kr.
Detta erbjudande gäller under mars-april 2017.

Vid frågor är du välkommen att kontakta Mattias Kleist på tel. 0703-509601.

________________________________

2017-01-27

/koksrenovering-1.jpg   /koksrenovering-2.jpg   /fardigt-kok-1.jpg

Går du i kökstankar? Kolla alltid med oss först!

Vi erbjuder totalentreprenad med; 

 • Mätning/planering av köket (vi ses först i butiken och sedan, om vi går vidare, tar vi en träff hemma i ditt kök).
 • Snickare, elektriker, rörmokare och målare finns att tillgå (offert lämnas på alla arbeten och ROT-avdraget på 30% räknas givetvis av).
 • Efter utfört arbete stämmer vi av så att allting känns ok för dig som kund. 

PASSA PÅ NU! UNDER JANUARI – FEBRUARI lämnar vi kostnadsfri offert på det du vill ha hjälp med!

________________________________

2017-01-11

/nt-2017-01-07-kok-en-spalt-vit.jpgMan behöver inte alltid byta ut hela köket vid en köksrenovering. Ibland kanske du kan spara stommar eller de skåp som fortfarande fungerar och är praktiska, medan det ger ditt kök ett riktigt lyft att t ex byta ut luckor och fronter, och ibland kanske bara byta handtag och knoppar!

Kom in till oss och låt dig inspireras! Vi guidar dig hela vägen till ditt drömkök!

_____________________________________-

2016-10-14

/nt-2016-09-08-kok.jpgAtt förnya ditt kök behöver inte bli den där "extreme home makeover" som många av oss kanske drar sig för. Nej, att bara byta luckor och lådor, måla om skåpstommarna, och kanske även se över inredningen i skåpen, kan göra hela grejen! Köket känns helt som nytt igen!

Som ett erbjudande nu när vi firar 30 år här på Korg & Möbler på Hospitalsgatan får du (förutom en värdecheck på 30% att använda till framtida köp) gratis leverans och montering hem till ditt kök när du beställer nya luckor och lådor!

Passa på nu, så får du ett fint kök innan jul!

 

_____________________

 

_______________________________-

2016-08-26

/korg-och-mobler-koksannons-1-16del.jpgVi firar 30 år i september 2016!

Under den här tiden får du 30% mer på varje hundralapp du handlar för här i butiken! Det gäller sjävklart även för köken! Passar du på att lägga en order för ditt nya kök nu under vårt firande kan du alltså få tillbaka en bra slant att köpa till exempel nytt köksbord för! Handlar du för 100 kr, får du alltså 30 kr på en värdecheck från oss att använda till nästa köp! Värdechecken kan du utnyttja t.o.m. 2017-01-31. Passa på att fira med oss och att få mer för pengarna!
Dessutom bjuder vi dig på en kostnadsfri offert hela hösten när du går med kökstankar!

Du får 30% mer för varje hundralapp!

_______________________________

2016-07-02

/handtag.jpg   /kranar.jpg   /stenskivor.jpg
Sommartider är fixartider, och nu är det dags att kolla runt i ditt hem. Läcker den gamla kranen? Sitter handtagen till skåpluckor och lådor löst (eller är dö' fula)? 

Vi har god sortering på snygga handtag och knoppar, vi säljer högkvalitativa kranar, och vi har också en hel hög med nya rostfria diskbänkar som vi nu säljer till rena vrakpriserna, från 700 kr/st!

Och vi har också massor av snygga bänkskivor av olika material, sten, laminat och trä.

Kom in till oss och fixa till ditt kök nu i sommar!

_________________________________

2016-05-04

/kok-mohaga-hem.jpgNu till Kristi Himmelfärd åker många av oss ut till landet för första gången efter vintern. Där brukar det kännas så härligt att städa ur vinterns unkenhet och öppna upp för ännu en härlig sommar!

MEN....hur har du det med kökets bekvämligheter egentligen därute? Är det måhända dags för ett nytt kök i sommarstugan? Kom in till oss och titta, vi hjälper dig med både stort och smått!

VÄLKOMMEN!

_____________________________

2016-03-07

/nt-2016-03-07.jpgNu kör vi igång vårens stora köks-kampanj, och som vanligt ger vi dig som köks-kund två attraktiva alternativ:

ERBJUDANDE 1 - FÖR DIG SOM VILL BYTA HELA KÖKET:
Du får en valfri granitskiva till din nya köksbänk på köpet!
(Maxvärde på granitskivan är 25 000 kr).

ERBJUDANDE 2 - FÖR DIG SOM VILL BYTA LUCKOR & LÅDOR:
Behåll dina gamla skåpstommar, så bjuder vi på monteringen när du fräschar till ditt kök med nya fronter.

 

Passa på nu - kampanjen pågår under mars och april 2016!

 

________________________________

2016-02-17

/nt-2016-02-17.jpgNu är det dags att vårstäda i butiken och alla överblivna stommar, luckor, hurtsar, bänkskivor, frysskåp och micro rear vi nu bort för upp till 80% rabatt! Perfekt tillfälle för dig att komplettera till kök eller förråd med det där extra skåpet!
Glöm inte att tänka till på sommarstugan! Det är ju snart dags att öppna upp för säsongen, och vad var det nu du behövde skaffa dit ut?

Kom och kolla - massor av fynd
- upp till 80% rabatt!

______________________________

2016-01-25

I den här villan hade köket från 80-talet gjort sitt och det var dags för en rejäl uppfräschning. Kunden valde det vackra köket FRIGG från STORSJÖKÖK med X-vitrin på överluckorna och pärlspont på frisidorna.
I den vackra vitrinkombinationen på motsatta sidan av köket blänker porslinet och bildar ett upplyst blickfång.
Den modiga färgsättningen och val av bland annat kakel, tapet och stänkskiva ger köket en touch från kontinenten. Modernt och tjusigt!

Till bänkskiva valdes en mörk granitskiva, MÖRK LABRADOR med planlimmad vask från INTRA. ”Vanlig blandare” från FM MATTSSON och en speciell hetvattenkran från QUOOKER, en mycket praktisk detalj som gör att du får 100-gradigt vatten direkt ur kranen.

För extra komfort byggde vi in en upphöjd diskmaskin (där det blev en perfekt plats för kaffemaskinen ovanpå), och likadant höjde vi upp ugn & micro.

Häll & fläkt placerades liksom tidigare i hörnet med en bra förvaringshylla bakom hällen.

 

____________________________

2015-11-02

/kok-petter-swartsgatan-vinjett.jpgNytt kök på Söder i Norrköping.

I en gammal, anrik förening på Petter Swartzgatan, installerade vi detta moderna kök som gav en härlig kontrast mot den äldre stilen i lägenheten.
Lägenheten var en etta på ca 45 kvm och köket var minimalt. Detta gör att man verkligen vill nyttja utrymmet maximalt. Med tanke på detta valde vi en smal diskmaskin, 45 cm bred, samt en kombinerad fläkt/micro där alltså fläkten är inbyggd i micron.

Luckan heter PIANO och är försedd med integrerad grepplist i hela luckans/lådornas bredd.
Mörk laminatbänkskiva från LG med vask (INTRA) i hörnet.

Vitt, rektangulärt kakel med dekor i mosaik. Dekoren gjorde sig väldigt bra i skenet av den nya LED-belysningen.

Se fler bilder? Klicka här, eller på bilder här bredvid! 

_____________________________

2015-04-10

/nt-2015-04-11.jpgNu drar vi igång vårens stora kökskampanj för dig som börjar fundera på det här med att det ju vore smart att passa på att fixa till köket innan möjligheten till det förmånliga ROT-avdraget försämras vid nästa årsskifte!
För er har vi nu tre fantastiska erbjudanden som samtliga gäller vid köp av kök för över 60 000 kr:

Välj det som passar dig bäst!

* Få en gratis granitskiva till din nya diskbänk! Välj fritt bland alla våra granitskivor ur prisgrupp 1!

* Få 30% rabatt på alla vitvaror från Siemens eller Bosch!

* Få en check värd 10 000 kr att handla möbler, mattor eller annan inredning för i vår möbelbutik! Ja, varför inte en ny matgrupp till det nya köket?

Och oroa dig inte för allt jobb eller en massa strul vid kökbytet! Vi hjälper dig hela vägen, från att rita upp, till helt färdigt kök! 

_____________________________

2015-02-20

När paret som bor i den här luftiga och högt belägna lägenheten flyttade hit från sin villa, visste de precis vad de ville ha, vilka funktioner och detaljer i köket som var viktiga att få plats med och vilka lösningar som bäst löste det praktiska i vardagen. De hade starka idéer om precis hur de ville ha det och vi lyckades få till en del okonventionella lösningar som gjorde att de blev riktigt nöjda. Till exempel de högt placerade vitvarorna där även diskmaskinen är upplyft till en användarvänlig höjd så att man inte behöver böja sig så mycket när disken ska plockas ur eller i. Under diskmaskinen blev då plats för en praktisk låda, och ovanpå gjorde vi en upphöjd bänkyta som rymmer lite prydnadssaker och ger köket karaktär.

Några andra smarta detaljer är den utdragbara köksfläkten i slimmad design men hela 90 cm bred, i borstad aluminium och den praktiska ugnen som vi placerade i bekväm arbetshöjd med sidohängd lucka. Den är dessutom självrengörande med den nya värmetekniken pyrolys. Underbart!

Klicka här för att se fler bilder på det här köket!

 

 

_____________________________

2015-02-02

/kok-grabergsgatan-rakt-framifran.jpgHär har vi nyligen installerat ett kök med lite extra tyngd och exklusivitet. 
Luckorna och lådfronterna heter TEMPO SILVER och ger ett rustikt intryck av vittrad ek.
Köket är fint sammanhållet i färgskalan som går i varmt grå toner. Röda accenter sätter piff!

Den tuffa fläkten över spishällen heter TENDER och kommer från leverantören FRANKE. Den finns i svart, vitt och som här, rostfritt i tre olika bredder, 60, 70 och 90 cm.

På diskbänken har vi lagt en svart/grå laminatskiva och kaklet ovanför diskbänken är en liggande smal rektangulär platta i skimrande vit/grå nyanser.

_____________________________

2014-12-03

/fg-kok-graversfors-4.jpgHär har vi ett trevligt litet kök i ett mysigt fritidshus i Graversfors. Trots att ytan för köket är liten har vi här lyckats få in ett praktiskt och rymligt kök som ger ett fräscht och ljust intryck med kontakt via bardisk både mot matplatsen och övriga allrummet.
Stilen på luckorna är vald för att passa den lantliga idyllen och färgen på luckorna är specialbeställd i en ljust, ljust grå färgton som inte känns för blixtrande vit mot den övriga inredningen.
Vitvaror och kakel fixade vi också på samma gång!
Klicka på bilden om du vill se fler bilder från det här köket i Graversfors.

Kom in till oss så börjar vi planera för att du ska ha ett nytt, fräscht kök färdigt till de första vårstrålarna tittar in i sommarstugan!

________________________________

2014-11-12

/kok-anestadsgatan-hela-koket.jpgDet här underbara köket har vi nyligen installerat på Ånestadsgatan i Norrköping. 
Ljust och fräscht i vitt, men med retroinspirerade accenter i svart och rött. 
Kunden ville ha ett mysigt och ombonat kök som gav en lantligt atmosfär men ändå kändes som det helt uppdaterade och moderna nav, köksmiljön är för den här familjen. Köket är ju där familjen vistas mest!

Detaljer som förstärkte känslan valdes omsorgfullt, såsom handtag på skåp och lådor, likaså köksmaskiner och den fräcka retrokranen.

Klicka på bilden om du vill se fler bilder på det här köket!

_______________________________

2014-10-04


/kok-vilbergen-7.jpgDet här köket hade sett sina bästa dagar på 1970-talet och var i stort behov av renovering. 
Här fanns ett önskemål om att behålla vissa skåp eftersom det fanns en inbyggd anpassning för Ulrika som ibland har svårt att nå upp till hyllorna. Här fanns sedan tidigare t. ex. nedsänkbara hyllor i ett överskåp så att hon lättare kan nå dem. Denna funktion ville Ulrika och Mikael behålla. Så vi bytte främst luckor och lådfronter, kakel och belysning. Ny diskmaskin satte vi in, lite mindre än den förra, så vi fick in bättre anpassade underskåp.
Vi hjälpte också till att lägga nytt golv i hela köket och i den anslutande hallen samt att måla om hela köket.

Vill du se hur köket såg ut före renoveringen? Titta gärna på Ulrikas och Mikaels film på YouTube! Klicka här!

____________________________

2014-09-08

Veckans annons - kök!Under september bjuder vi på en granitskiva till ditt nya kök!

Vi firar att vår nya hemsida www.kokinorrkoping.se får fler och fler besökare med att erbjuda våra nya kökskunder en gratis granitskiva när ni beställer ert kök hos oss! 

Som alltid erbjuder vi förstås fullservice och tar hela ansvaret för att du ska känna dig trygg med ditt köksval.
Klicka gärna HÄR för att se exempel på kök vi har levererat.
Så här snyggt kan du också få det!

Här på hemsidan för vår köksavdelning "KÖK I NORRKÖPING" kan du få råd inför ditt köksköp, hitta inspiration och planera ditt köksprojekt.

Välkommen att höra av dig till oss på KORG & MÖBLER!

______________________________

2014-09-02

/fg-ek-6.jpgDen här lägenheten i ett trevåningshus i Ektorp fick en ordentlig "make over" av oss i våras. Tänk vad fräscht det går att göra av ett slitet 60-talskök!

Kunden valde en tidlös träfront på luckor och lådor. Detta kompletterades med en rustik kakelplatta i avstämd shattering ovanför en mörkare stenskiva på diskbänken. 
Den rostfria kyl- frysensambeln blir kronan på verket. Snyggt!

Se fler bilder på det läckra Ektorps-köket!

____________________________

2014-06-26

/fg-kri-6.jpgHär måste vi visa ett nytt kök som vi just fått färdigt inne på Kristinagatan i Norrköping. Lägenheten ligger högt upp i huset och har charmigt snedtak, vilket vi utnyttjade till en praktisk lösning för micron. 
Färgerna är harmoniskt sammanhållna i en grafitgrå skala och matchar vardagsrummets inredning med en grå loungesoffa i den öppna planlösningen. Kaklet ovanför diskbänken är noga utvalt för att harmoniera. 
På det här viset har köket nu blivit ett estetisk nav i lägenhetens centrum.

Klicka här och bläddra bland fler bilder på det här nya köket!

__________________________

2014-05-28

/fg-diskstall.jpg

Att diska upp den lilla disken för hand kan vara riktigt härligt, meditativt på något sätt, och något som hör sommaren till. Ja, för all del, diskmaskinen är ovärderlig när sommargästerna knackar på dörren, men jag menar annars ni vet!

Här har vi nu fått in snyggaste diskstället till det lilla sommarstugeköket. Köp det till dig själv, eller varför inte som en praktisk och trevlig "gå-borts-present" för bara 198 kr!

 

 

 

 

 

 

 

/fg-diskstall-detalj.jpg

 

______________________________

2014-05-02

/durkslag-alla-farger.jpg

                                                                                           

Kolla bara här! Näej, inredning behöver inte vara dyrt! Ett litet durkslag har livat upp hela mitt kök!!!

De här bedårande emaljerade durkslagen finns i fyra olika färger och man nästan måste köpa ett av varje för de ser ut som en bunt karameller tillsammans!

 


Välj din favoritfärg för bara 45 kr
(ord. pris 59 kr) och passa på att pigga upp ditt kök i sommarstugan eller hemma. Se så mycket en liten detalj kan göra för humöret!

VÄLKOMMEN IN I VÅR BUTIK!

 

_____________________________

2014-04-10

/nt-2014-04-11.jpgVår populära kökskampanj fortsätter och just nu erbjuder vi halva priset på en vacker granitskiva om du köper ditt nya kök hos oss - passa på!

Kom in i vår butik på Hopitalsgatan 12 , så bjuder vi på en kopp kaffe och en bulle medan vi pratar om ditt nya kök! Mysigt va'?

Välkommen!

_____________________________

2014-03-29

/fg-anna-5.jpg

Ja, en liten ordvits så här i vårtider...det är inte bara buskar och träd som tvekar att skjuta skott, ibland har vi väl alla till mans svårt att få "ändan ur"?
Jag tänker såklart på hur länge man går och funderar, tittar, letar och irriterar sig på sitt gamla, innan man törs komma till just skott och beställa sitt nya drömkök! För en dröm är det nog för många i flera år innan man verkligen bestämmer sig för att dra igång ett köksbyte.

Kom då ihåg att vi finns här för dig, för att göra denna stora investering och dröm så smidig och enkel som möjligt för dig!
Och nu pågår ju vår stora kökskampanj fortfarande - så passa på!

Unna dig och din familj ett fungerande och modernt kök!

Välkommen in till oss - vi hjälper dig!

_________________________

2014-02-24

/nt-kokskampanj-2014-02.jpgNu när vårsolen tittar in genom köksfönstret ser vi alla avskavda hörn och skeva luckor så mycket tydligare!

Ja, nu är det dags att byta ut köket, hela köket eller förnya med fräscha luckor!

Vi har fått in nya visningskök som vi håller på att montera upp i butiken så att du kan känna, dra, öppna och stänga på riktigt innan du bestämmer dig.
På torsdag den 27 februari har vi nypremiär för vår nybyggda köksavdelning och inte minst för vår alldeles nya köks-hemsida: "Kök i Norrköping", www.kokinorrkoping.se!

Välkommen in och ta del av något av de finfina erbjudandena, välj vilket som passar dig bäst:

 • Halva priset på en exklusiv bänkskiva?
 • Rabatt på nya vitvaror?
 • Presentkort på 10 000 kr i vår butik... ny matgrupp kanske?

_____________________________

2014-02-10

Du kan inte ana vilken skillnad det gör att bara byta ut luckorna och lådfronterna i köket! Ofta är det ju de som är slitna, omoderna och trista, medan stommarna faktiskt kan fungera ett tag till, och funkar inredningen i köket som helhet är just luckbytet en prisvärd och smart lösning!

Vår kampanj för NYA KÖKSLUCKOR pågår hela februari - så passa på!

Titta in till oss så beräknar vi en offert!

Välkommen!

__________________________

2014-01-09

Nytt kök - liv i luckan!

/tidlost-kok-detalj-1.jpgTänk vad nya luckor kan göra skillnad!

Nu efter jul känns det ofta som om målning, tapeter och tyger tappar lite av sin glans efter att man tar bort alla skimrande ljusstakar och levande ljus. Skavankerna kommer liksom fram i sin grå tydlighet....

Varför inte fräscha upp köket med att skaffa nya luckor? Inte alls så dyrt och omfattande som att byta hela köket, men gör ändå allt för helhetsintrycket - det blir ett helt nytt kök!
Stommarna behöver inte alltid bytas ut, utan Du kan helt enkelt välja bland alla våra nya moderna luckor och fronter, så hjälper vi Dig att montera dit och anpassa, så det ser perfekt ut!

Välkommen in i vår butik, så hjälper vi Dig!

 • Välkommen

  Välkommen till
  KÖK I NORRKÖPING
  www.kokinorrkoping.se

  DU HITTAR OSS PÅ:

  /logo-kok-i-norrkoping-rent-original-mellanbla.jpg
  Koppargatan 18
  602 23 Norrköping
  Tel. 011-10 44 85
  Tel. 0703-50 96 01 (Mattias Kleist)

Nyhetsbrev

Nu utökade öppettider!
- NU ÄVEN SÖNDAGSÖPPET!

/vit-carrara-2024-l.jpg

VÅRKAMPANJ!

Vi bjuder på en bänkskiva till ert nyt kök!

Klicka här och läs mer!

 


Länkar

 • Facebook